Kontaktirajte nas: na +385 51 61 89 99 ili +385 91 23 60 160 - mail:info@villasan.eu, te napravite rezervacijuREZERVACIJA

O Villi San

vila_san-3032Villa San je prekrasna aristokratska vila iz 19-og stoljeća koju je sagradio mađarski grof svojoj kćeri. Smještena je u centru Velog Lošinja, a od mora je udaljena svega 20 metara.

Na udaljenosti 100 metara od vile je hotelska plaža dobitnik “PLAVE VRPCE” (Pristup za invalide i bazenom za malu djecu), a u blizini su brojne kamenite, stjenovite i šljunčane plaže. Osim što je pogodna za umirovljenike i djecu, naša Villa često ugošćuje sportaše,Kulturno-umjetnička i pjevačka društva te  školske grupe. Na prekrasnoj terasi s pogledom na more i okruženoj mediteranskim vrtom moguća je organizacija izložbi, domjenaka i vjenčanja.

Kapacitet vile je oko 50-ak osoba, a sobe su jedno-krevetne, dvo-krevetne i tro-krevetne, opremljene kupaonicom, klimom (grijanje-hlađenje) i TV-om, sa prekrasnim pogledom na more i park.

vila_san-3011U restoranu i našoj velikoj sali (kapaciteta 50 osoba) organiziramo razna druženja, održavanje nastave, prezentacije i zabavne nastupe, a za one koji vole mir i tišinu preporučujemo uživanje u našem prekrasnom mediteranskom vrtu sa kućnim ljubimcima (kornjačama Šimom i Juliškom).

Ljubazno i stručno osoblje, majstori spremanja hrane, morskih ikontinentalnih specijaliteta te vrhunska posluga zadovoljit će i najistančanije gurmane. Villa San ima jednu od najljepših terasa na Kvarneru s pogledom na more i prekrasnim mediteranskim vrtom.